Ливърпул – Атлетико Мадрид: прогноза „1“

Ливърпул се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Анфийлд в едноименния град в сряда, 03 ноември от 22:00 часа вечерта. Това е четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионска Лига сезон 2021/22 и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Ливърпул няма нито едно поражение от началото на сезона във всички турнири и се намирав отлична спортна форма, особено Мохамед Салах, който не спира да бележи гол след гол. Червените са лидер в най-интересната група В с пълен актив от точки и изглежда, че Милан ще се простят с участието си в турнира. Въпреки това тима воден от Юрген Клоп не е безгрешен и това се видя в последния кръг на английската Висша Лига. Те загубиха преднина от два гола срещу Брайтън и срещата завърши при резултат 2:2 и то на Анфийлд. Кейта и Милнър няма да вземат участие, а Фабиньо и Алкантара са под въпрос.

Атлетико Мадрид от друга страна ще се бори заедно с Порто за второто място в групата. И двата тима са с по четири точки след една победа, едно равенство и една загуба. Дюшекчиите не се намират в слаба форма и като изключим сблъсъка с английския тим имат едва едно поражение през този сезон. Тима на Диего Симеоне обаче играе по-колебливо в гостуванията си, а сега имат и сериозни проблеми с контузени играчи. Гризман, Лемар, Йоренте, Савич и Кондогбия са аут за предстоящия мач.

Първата среща завърши с победа за англичаните при резултат 2:3 на Уанда Метрополитано в Испания, а сега по-силния отбор ще има и домакинско предимство. Очакваме Ливърпул да спечели отново срещу Атлетико Мадрид и двете страни да успеят да се разпишат в двубоя от четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионска Лига сезон 2021/22.

1. Palmsbet – 1,70

2. WinBet – 1,69

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *