Лайпциг – Байерн Мюнхен: прогноза „2“

Лайпциг се изправя срещу Байерн Мюнхен на стадион Ред Бул, в едноименния град в събота, 11 септември от 19:30 часа вечерта. Мачът е от четвъртия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лайпциг заема 10-то място с актив от три точки след три изминали кръга. Червените бикове записаха две загуби суответно от Майнц 05 с 1:0 и от Волфсбург с 1:0. Тима воден от Джеси Марш записа и една победа с 4:0 у дома срещу Щутгарт и определено се представя много по-уверено пред собствена публика. Това ще е първото по-сериозно предизвикателство пред тима и ще им се наложи да дадат всичко от себе си за да го спечелят. Освен това се надяват отново да играят в Шампионска Лига, а за целта са им нужни успехи и много точки.

Байерн Мюнхен с лекота спечели немската Бундеслига през миналия сезон с тринадесет точки преднина пред именно сегашния си опонент. Баварците успяха да отбележат забележителните 99 попадения и изглежда тази кампания имат същите амбиции. Тима воден от Юлиан Нагелсман има проблеми с контузени играчи и записа две поражения в последните си щест двубоя като гост, но те бяха без особено значение за разлика от този.

Директните сблъсъци между тези два съперника са нискорезултатни и повечето са завършили с равенство. Очакваме обаче Байерн Мюнхен да надиграе Лайпциг и да вземе трите точки в четвъртия кръг на немската Бундеслига, както и под 2.5 гола.

1. Palmsbet – 2,26
2. WinBet – 2,30
3. 1xBet – 2,36

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *