Бенфика – ПСВ: прогноза „над 2.5“

Бенфика се изправя срещу ПСВ Айндховен на Ещадио да Луж, в град Лисабон в сряда, 18 август от 22:00 часа вечерта. Това е първата среща от финалите на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига сезона 2021/22 и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Бенфика се намира в отлична форма и записа четири победи от четирите си изиграни мача във всички турнири от началото на сезона. Орлите са допуснали едва едно попадение в тези мачове, но са успели да отбележат по две във всеки един от тях. Жорже Жезуш няма да може да разчита на Ян Вертонген, а под въпрос е участието на Арис Сеферович. У дома са непобедени в дванадесет поредни сблъсъка и сега ще се опитат да си осигурят преднина преди реванша.

ПСВ Айндховен от друга страна спечели всичките си шест официални мача през тази кампания. Селяните разгромиха Галатасарай с общ резултат 7:2 и смазаха Аякс във финала за Суперкупата на Холандия с 4:0. Тима на Марк ван Бомел се намира в отлична форма и няма поражение в седемнадесет поредни мача като само три от тях са равенства, а останалите са победи и със сигурност прави сериозна заявка за Шампионска Лига, както и за титлата в Ередивизи.

И двата отбора ще дадат всичко от себе си за да се завърнат в най-елитния европейски турнир след няколко години отсъствие.Намират се в добра форма, особено в нападение и не са пропускали да се разпишат в последните си седем двубоя. Очакваме резултатен спектакъл с над 2.5 гола и победа за Бенфика в първата среща от финалите на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига сезона 2021/22.

1. Palmsbet – 1,78
2. WinBet – 1,76
3. 1xBet – 1,86

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *