Мура – Лудогорец: прогноза „2“

Мура се изправя срещу Лудогорец на стадион Фазанерия, в град Мурска Собота в сряда, 21 юли от 21:00 часа вечерта. Това е първата среща от 1/4-на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига сезона 2021/22.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Мура вече премина през 1/8-финалите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига, където отстрани Шкендия. Македонския тим не успя да се противопостави изобщо на своя опонент и загубиха с общ резултат 0:6. тима воден от Анте Шимунджа обаче изобщо не се намира в добра форма като не успя да спечели нито един от приятелските си мачове в предсезонната си подготовка. Те загубиха три и завършиха наравно в два от тях, а за капак в откриващия двубой в Словения загубиха с 3:0 от Табор и бяха тотално надиграни.

Лудогорец от друга страна е в серия от четири поредни победи във всички турнири. Орлите надиграха последователно Лакс Линц в приятелска среща, след това Шахтьор Солигорск на два пъти с по 1:0 в 1/8-финалите на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига и ЦСКА София в първия кръг на българската Първа професионална лига. Тима воден от Валдас Дамбраускас няма проблеми с контузени играчи и има много повече опит от своя опонент.

Двата отбора не са се срещали до този момент и ще бъде интересно да видим какъв ще бъде крайния резултат. Очакваме Лудогорец все пак да вземе трите точки и да победи Мура, както и да има над 2.5 гола в първия лег от тези 1/4-финали.

2. WinBet – 1,96
3. 1xBet – 1,94

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *