Германия – Унгария: прогноза „над 2.5“

Германия се изправя срещу Унгария на стадион Алианц арена, в град Мюнхен в сряда, 23 юни от 22:00 часа вечерта. Мачът е от третия кръг в група F на Европейско първенство по футбол 2020 година и ще бъде предаван директно по БНТ 1 и БНТ 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Германия са допуснали попадение в последните си пет изиграни мача във всички турнири. Спечелили са два, имат две загуби и едно равенство като са отбелязали петнадесет попадения и са допуснали седем гола. Бундестима заема 2-ра позиция с актив от три точки след два изиграни мача в една от най-интересните групи, но Португалия също се бори за тази позиция и всичко друго освен успех би било тотален провал. Тима воден от Йоахим Льов няма да може да разчита на Мюлер, Клостерман и Хофман като освен тях няма други наказани или със здравословни проблеми играчи.

Унгария от друга страна извади късата клечка и въпреки че разполага с не лош състав, който се намира в добра форма едва ли има надежди за измъкване от груповата фаза. Отбора е на последното място с едва една точка след загуба и равенство, което ако трябва да сме честни бе незаслужено с оглед на доминацията на Световния шампион Франция в тази среща. Тима на Марко Роси няма проблеми с контузени играчи и също така не се затруднява с отбелязването на попадения.

Очакваме над 2,5 гола и победа за Германия срещу Унгария в двубоя от третия кръг в група F на Европейско първенство по футбол 2020.

2. WinBet – 1,41
3. 1xBet – 1,45

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *