Испания – Швеция: прогноза „1/1“

Испания се изправя срещу Швеция на стадион Ла Картуха, в град Севиля в понеделник, 14 юни от 22:00 часа вечерта. Мачът е от първия кръг в група E на Европейско първенство по футбол 2020 година и ще бъде предаван директно по Диема + и Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Испания се намира в добра форма и серия като в последните си осем сблъсъка във всички турнири са записали четири победи и четири равенства. Успели да отбележат седемнадесет гола и са допуснали едва пет. Всичко би било перфектно за Луис Енрике ако преди началото на турнира капаинта Серхио Бускетс и Диего Йоренте не бяха дали положителна проба за Covid-19. Въпреки това състава разполага с достатъчно потенциал и широчина да компенсира липсата и на двамата.

Швеция от друга страна е в серия от пет поредни успеха. Преди това обаче записа четири поражения за пет мача в официални срещи, докато скорошните успехи са в приятелски двубои. Отбора вече е без звездата си Златан Ибрахимович, а освен това няма да могат да разчитат на Кулушевски и Сванберг. Тима воден от Ян Андерсон не се представя добре срещу силните отбори и почти никога не успява да запази мрежата си суха.

В директните сблъсъци през годините Испания има сериозно предимство. Очакваме победа за Червената фурия срещу Синьо-жълтите и над 2.5 гола в първия кръг в група Е на Европейско първенство по футбол 2020 година.

2. WinBet – 1,89
3. 1xBet – 1,96

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкърионлайн букмейкъри

 

  

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *