Астън Вила – Челси: прогноза „2“

Астън Вила се изправя срещу Челси на стадион Вила Парк, в град Бирмингам в неделя, 23 май от 18:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и осмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Астън Вила заема 11-то място в класирането с актив от петдесет и две точки след тридесет и седем изиграни мача. Лъвовете няма да играят в европейските турнири, но като цяло се радват на добър сезон. Тима победи Тотнъм в последния кръг с 2:1. Главна заслуга за този успех има талисмана на отбора, Джак Грийлиш, който се завръща след контузия и изигра първия си мач от февруари месец насам. Клуба воден от Дийн Смит доиграва сезона и значително намали темпото.

Челси от друга страна заема 3-та позиция с актив от шестдесет и седем точки. Сините имат нужда от задължителна победа за да са сигурни, че ще играят в Шампионска Лига и през следващия сезон. Това разбира се е ако не успяет да спечелят най-големия европейски още през този сезон срещу Манчестър Сити. Тима се намира в добра форма, няма проблеми с контузени играчи и не е допуснал поражение далече от дома под ръководството на Томас Тухел. 

Три отбора се борят за две позиции в топ 4. Това са Челси, Лестър и Ливърпул и само победи могат да им гарантират участие. Очакваме сините да надиграят Астън Вила и да вземат трите точки, както и под 2.5 гола в последния двубой на английската Висша Лига.

1. Palmsbet –1,48
2. WinBet – 1,47
3. 1xBet – 1,50


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *