Валенсия – Барселона: прогноза „2/2“

Валенсия изправя срещу Барселона на стадион Местая, в град Валенсия в неделя, 02 май от 22:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм +.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Валенсия няма победа в пет поредни мача в Ла Лига след като загубиха два и завършиха наравно в три. Прилепите заемат 14-то място с актив от тридесет и пет точки след тридесет и три изиграни мача. Това е слаб сезон за тима на Хави Грасия и освен това не се намира в добра форма, но положителното за клуба е, че нямат проблеми с контузени играчи и имат добра статистика на Местая.

Барселона от друга страна заема 3-та позиция с актив от седемдесет и една точки като все още е в борбата за титлата заедно с лидера Атлетико Мадрид и Реал Мадрид. Каталунците изостават с пет точки, но са с мач по-малко и могат да намалят тази разлика на две при добро стечение на обстоятелствата. Тима на Роналд Куман изненадващо загуби от Гранада, въпреки че доминираха цял мач и бяха по-силния отбор. Те са втория най-силен гост с най-много отбелязани голове и най-малко допуснати и освен това не се борят в друг турнир, така че ще дадат всичко от себе си.

Всичко друго освен победа ще сложи край на надеждите на Барселона за титлата, докато Валенсия не се бори за нищо, тъй като са достатъчно далече от опасната зона и освен това не се намират в добра форма. Очакваме победа за Барселона срещу Валенсия и над 2.5 гола в двубоя от тридесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet –2,05
2. WinBet – 1,80
3. 1xBet – 2,00


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *