Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад: прогноза „1“

Атлетико Мадрид се изправя срещу Реал Сосиедад на стадион Уанда Метрополитано, в град Мадрид в сряда, 12 май от 23:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и шестия кръг на испанската Ла Лига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Атлетико Мадрид е моментния лидер в класирането на Ла Лига с актив от седемдесет и седем точки след тридесет и пет изиграни мача. Дюшекчиите имат нужда от три победи в трите оставащаи мача до края на сезона за да си гарантират единадесета титла в своята история. Тима на Диего Симеоне записа нулево равенство в последния кръг срещу Барселона, но и Реал не успя да спечели двубоя си срещу Севиля, така че и двата гранда изостават с по две точки. Атлетико е най-силния домакин в първенството и няма сериозни проблеми с контузени или наказани играчи.

Реал Сосиедад от друга страна заема 5-та позиция с актив от петдесет и шест точки. Бяло-светлосините победиха Елче в псоледния кръг с 2:0 и почти си гарантираха място в Лига Европа и определно нямат шансове за топ 4, където Севиля има петнадесет точки преднина. Тима на Иманол Алгвасил има три победи и една загуба в последните си четири шампионатни мача и определено са най-силния опонент на настоящия номер 1 за спечелването на титлата. Въпреки това далеч от дома играят колебливо и също така имат проблеми с контузени и наказзани титулярни футболисти.

И двете страни показаха много добра игра през този сезон, но Атлетико Мадрид се бори за титлата, докато Реал Сосиедад може да се каже, че доиграват сезона. Очакваме минимална домакинска победа и под 2.5 гола в двубоя от тридесет и шестия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet –1,60
2. WinBet – 1,61
3. 1xBet –1,64


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *