Евертън – Шефилд Юнайтед: прогноза „1/1“

Евертън се изправя срещу Шефилд Юнайтед на стадион Гудисън Парк, в град Ливърпул в неделя, 16 май от 21:00 часа вечерта. Мачът е от тридесет и шестия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Евертън заема 8-мо място с актив от петдесет и шест точки след тридесет и пет изиграни мача. Карамелите имат реални шансове да финишират в топ 7, което им дава право на участие в Лига Европа през следващия сезон. Отбора е с равен брой точки с Тотнъм и може да ги измести при добро стечение на обстоятелствата. У дома не се представят добре, но сега момента е идеален да оправят тази статистика. За тима на Карло Анчелоти са под въпрос Йери Мина и Хамес Родригес.

Шефилд Юнайтед от друга страна са най-слабия отбор в английската Висша Лига и съвсем заслужено заемат последното място в класирането без никакви шансове за спасение. Остриетата имат едва седемнадесет точки и са допуснали три пъти повече голове, отколкото са успели да отбележат. Тима воден от Пол Хекингботъм има една единствена победа, едно равенство и цели петнадесет поражения далече от дома и също така се намира в ужасяваща форма.

Разликата в класите и представянето на двата отбора през този сезон е огромна и е в полза на домакините. Очакваме лесна и резултатна победа за Евертън срещу Шефилд Юнайтед и над 2.5 гола в двубоя от тридесет и шестия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet –2,09
2. WinBet – 1,96
3. 1xBet – 2,10


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *