Севиля – Атлетико Мадрид: прогноза „2“

Севиля се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Рамон Санчес Писхуан, в едноименния град в неделя, 04 април от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесет и деветия кръг на испанската Ла Лига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Севиля не успя да спечели последния си изигран мач в първенството срещу борещия се за оцеляването си Валядолид като завършиха наравно при резултат 1:1. Андалусийците заемат 4-то място с актив от петдесет и пет точки след двадесет и осем изиграни мача. Тима на Хулен Лопетеги има солидна преднина пред петия и най-вероятно отново ще играе в Шампионска Лига през следващата кампания като тази година вече отпаднаха от Борусия Дортмунд. У дома се представят по-добре, отколкото в гостуванията си и без проблеми с контузени играчи ще се надяват да спечелят нещо от тази среща.

Атлетико Мадрид изцяло е съсредоточен в Ла Лига след загубата от Челси с общ резултат 3:0 и отпадането им от Шампионска Лига. Дюшекчиите са лидер в класирането с актив от шестдесет и шест точки и имат четири точки преднина пред втория, така че нямат право на грешки ако искат да станат шампиони и да прекъснат хегемонията на Барселона и Реал Мадрид. Тима на Диего Симеоне е с отлична статистика в гостуванията си като иамт едва една загуба в последните седемнадесет и са записали цели дванадесет победи.

В предишната среща Атлетико надигра Севиля с 2:0, а този сблъсък е от огромно значение за тях и ще дадат 100% от възможностите си. Очакваме нискорезултатна среща и победа за гостите в двубоя от двадесет и деветия кръг на испанската Ла Лига.

1. Palmsbet –2,90
2. WinBet – 2,70
3. 1xBet – 2,75


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *