Манчестър Юнайтед – Гранада: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Гранада на стадион Олд Трафорд, в град Манчестър в четвъртък, 15 април от 22:00 часа вечерта. Това е втората среща от две в 1/4-финалите на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Юнайтед има солидна преднина от два гола без да допуснат нито един преди реванша след като Рашфорд, а след това и Бруно Фернандес успяха да се разпишат. Червените дяволи са фаворит за спечелването на Лига Европа и то съвсем основателно след като елиминираха последователно Реал Сосиедад и Милан. Тима на Солскяер се намира в отлична форма и след като победи Тотнъм през уикенда с 3:1 и си подсигури 2-ро място в английската Висша Лига сега ще може да се съсредоточи изцяло върху този турнир. 

Гранада успя да отстрани Наполи и след това Молде, но сега изглежда приказката за тях е към своя край. Отбора записа победа в последния кръг и по този начин сложи край на ужасяваща серия от четири поредни поражения, в които допуснаха девет попадения и испяха да се разпишат само два пъти. Тима на Диего Мартинес няма сериозни проблеми с контузени играчи, но не трябва да забравяме че формата им далече от дома е много по-слаба, отколкото у дома. Освен това „филипнците“ нямат достатъчно опит в турнира за да успеят да прпреодолеят такъв дефицит.

Домакинското предимство, моментната форма и разликата в класите са в полза на червените дяволи. Очакваме лесна победа на Манчестър Юнайтед срещу Гранада и под 2.5 гола във втората среща от две в 1/4-финалите на Лига Европа.

1. Palmsbet –1,46
2. WinBet – 1,48
3. 1xBet – 1,49


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *