Челси – Порто: прогноза „1“

Челси се изправя срещу Порто на стадион Рамон Санчес Писхуан, в град Севиля във вторник, 13 април от 22:00 часа вечерта. Това е втората от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Челси записа лесна победа в последния кръг в Англия срещу Кристъл Палас при резултат 4:1. Сините имат отлични шансове да играят в Шампионска Лига и през следващия сезон като в момента заемат 5-та позиция, но важното за тях е тазгодишната кампания, в която се представят повече от добре и имат солидна преднина. Томас Тухел направи чудеса с този състав като значително подобри представянето им в нападение и също така допускат по-малко попадения, а и без проблеми с контузени или накзани играчи ще разчитат на най-доброто, с което разполагат.

Порто от друга страна допусна две загуби в последните си седем иизграни мача във всички турнири като и двете са в Шампионска Лига. Драконите отново са в борбата за титлата в Португалия след като Спортинг не успя да спечели последните си два мача, но все още изостават с шест точки, които трябва да наваксат, въпреки че са най-резултатния тим в първенството. Серджо Консейсао отново ще може да разчита на Мехди Тареми и Сержио Оливейра, но това едва ли ще е достатъчно за да измъкнат дори точка.

Въпреки че ще играят на неутрален стадион, Челси има солидна преднина от два гола благодарение на Бен Чилуел и Мейсън Маунт като доминараха през целия мач. Очакваме нов успех за символичните домакини срещу Порто и над 2.5 гола във втория двубой от 1/4-финалите на Шампионска Лига.

1. Palmsbet –1,88
2. WinBet – 1,83
3. 1xBet – 1,91


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *