Реал Мадрид – Аталанта: прогноза „X2“

Реал Мадрид се изправя срещу Аталанта на стадион Алфредо ди Стефано, в град Мадрид във вторник, 16 март от 22:00 часа вечерта. Това е втората среща от две в 1/8-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Реал Мадрид няма победа в четири поредни двубоя пред собствена публика в директните елиминации на Шампионска Лига като са записали едно равенство и три загуби. Белия балет не се представя добре в този турнир през последните години, а изглежда, че няма да успеят да се преборят с Атлетико Мадрид за титлата в Испания. Въпреки че нямат поражение в осем поредни двубоя тима на Зинедин Зидан трудно успява да отбележи повече от едно попадение, не играе убедително и в същото време не успява да запази вратата си суха срещу по-силните опоненти. Карвахал и Каземиро няма да вземат участие като и двамата са титуляри и трудно ще им се намерят равностойни заместници.

Аталанта от друга страна играе красив и нападателен футбол като заедно с лидера Интер са отбелязали най-много голове в Серия А. След първия кръг записаха три победи и едно поражение с обща голова разлика 10:2. Също така бергамаските са с пет поредни успеха в гостуванията си в Шампионска Лига и без сериозни проблеми с контузени или наказани играчи могат да продължат тази статистика. 

Първата среща бе спечелена от Реал Мадрид с 1:0, но през почти целия сблъсък те бяха с човек повече заради червен картон в началните минути и едва успяха да се възползват от предимството си. Очакваме много по-оспорвана среща с попадения и в двете врати като все пак Аталанта ще успее да измъкне победата и да продължи напред в турнира.

1. Palmsbet –1,78
2. WinBet – 1,72
3. 1xBet – 1,80


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *