Челси – Атлетико Мадрид: прогноза „1“

Челси се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Стамфорд Бридж, в град Лондон в сряда, 17 март от 22:00 часа вечерта. Това е втората среща от две в 1/8-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Челси нямат нито едно поражение и поставаиха солидни основи под новото ръководство. Те рядко допускат попадения и не са успели да се разпишат само два пъти в тези дванадесет мача във всички турнири. Сините си осигуриха преднина от 1 гол в Испания на Уанда Метрополитано, а сега ще играят на своя стадион. Тима на Томас Тухел все още не е допуснал гол на Стамфорд Бридж и освен Мейсън Маунт няма други сериозни проблеми с контузени или наказани футболисти.

Атлетико Мадрид от друга страна има спад във формата и са спечелили само три от последните си девет двубоя във всички турнири. Дюшекчиите са лидер в Ла Лига с четири точки преднина пред Барселона и въпреки отличното представяне в защитен план разликата им се стопява. Тима на Диего Симеоне се бори на два фронта и това може да им окаже лоша шега с оглед на факта, че рядко се състезават за титлата в Испания. Добрата новина е, че нямат проблеми с контузени или наказани играчи и ще разчитат на най-доброто, с което разполагат.

Първата среща в Испания завърши с победа за Челси при резултат 1:0. Очакваме нов минимален успех за домакините срещу Атлетико Мадрид и продължаване напред към 1/4-финалите на Шампионска Лига, както и под 2.5 гола в сблъсъка.

1.Palmsbet –2,35

2. WinBet – 2,34
3. 1xBet – 2,36


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *