Ливърпул – Манчестър Сити: прогноза „2“

Ливърпул се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Анфийлд, в град Ливърпул в неделя, 07 февруари от 18:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и третия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Защитата на титлата започва да се изплъзва на Ливърпул и сега им се предоставя може би най-добрата възможност за връщане на верния път. Червените заемат 4-то място с актив от четиридесет точки след двадесет и два изиграни мача. Тима на Юрген Клоп загуби изненадващо в последния кръг срещу Брайтън, което е огромен удар по амбициите им. Всичко се дължи на огромния и постоянно увеличаващ се списък на контузени играчи. Мане, Фабиньо, Ван Дайк, Матип, Кейта, Гомес и Йота няма да вземат участие.

Манчестър Сити е лидер в класирането и основен претендент за титлата. Небесно сините се намират в неверяотна спортна форма и нямат поражение в двадесет поредни двубоя като са спечелили цели седемнадесет от тях. В последните три дори не са допуснали попадение, а с актив от четиридесет и седем точки и два мача по-малко от своите конкуренти шансовете им са отлични. Пеп Гуардиола няма да може да разчита на Кевин Де Бройне, но всички останали са на линия и ще успеят да се справят и без него.

Най-очаквания двубой за този кръг и може би за целия сезон, който ще определи новия шампион. Двата най-силни отбора се изправят един срещу друг и очакваме Манчестър Сити да вземе трите точки и да има над 2.5 гола в двубоя от двадесет и третия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet –1,58
2. WinBet – 1,59
3. 1xBet – 1,58


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *