Валядолид – Реал Мадрид: прогноза „2“

Валядолид се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Мунисипал Хосе Сория , в едноименния град в събота, 20 февруари от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по ТВ +.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Валядолид нямат победа в шест поредни двубоя във всички турнири като са записали три поражения и три равенства. Виолетовите се намират на 18-то място в класирането на Ла Лига и са в зоната на изпадащите. Трудно ще успеят да се спасят като единствената им надежда е Ейбар да се представя по-зле от тях. Тима на Серхио има двадесет и една точки след двадесет и три изиграни мача, а огрмония брой контузени играчи за този иначе скромен тим са основната причина за слабото им представяне. Спечелили са едва една точка от последните си четири домакинства и сега се изправят пред почти невъзможно предизвиактелство.

Реал Мадрид започна слабо сезона, но успя да набере инерция и в момента се намира в отлична форма и серия като са основния конкурент на лидера в класирането Атлетико Мадрид. Белия балет е на 2-ра позиция с актив от четиридесет и девет точки, шест по-малко от лидера. Тима на Зинедин Зидан също няма да може да разчита на Бензема, Карвахал, Рамос и Марсело, но в гостуванита си играят по-добре, отколкото у дома, така че едва ли ще имат сериозни проблеми.

Гостите нямат загуба срещу Валядолид от далечната 2009 година като за този период са записали само две равенства и всичко останало е победи, което показва огромното им превъзходство. Очакваме нова победа за реал Мадрид и над 2.5 гола в сблъсъка от двадесет и четвъртия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,62
3. 1xBet – 1,65


Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *