Манчестър Юнайтед – Евертън: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Евертън на стадион Олд Трафорд, в град Манчестър в събота, 06 февруари от 22:00 часа вечерта. Мачът е от двадесет и третия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Юнайтед заема 2-ро място с актив от четиридесет и четири точки след двадесет и два ииграни мача. Червените дяволи започват кръга с най-много отбелязани голове в английската Висша Лига, което едва ли е изненада след разгромната победа над Саутхамптън с 9:0 в последния кръг. Тима на Оле Гунар Солскяер няма проблеми с контузени играчи и играе добре у дома като сега ще бъдат с приповдигнато самочувствие. ОСвен това са претенденти за титлата и са най-близо до лидера Манчестър Сити, така че нямат право на грешка ако искат да останат в борбата.

Евертън от друга страна са на 7-ма позиция с тридесет и шест точки. Карамелите успяха да победят Лийдс в гостуване в последния кръг с 2:1 и по този начин увеличиха серията си от мачове без загуба далече от дома на шест. Тима на Карло Анчелоти е изиграл два сблъсъка по-малко от своите опоненти и при добро стечение на обстоятелствата може да се изкачи до трето място. Тима няма проблеми с отбелязването на голове, но ако иска да финишира в челната четворка в края на сезона ще трябва да подобри представянето си в защита.

Превъзходството на Манчестър Юнайтед е голямо в директните сблъсъци и освен това вече имат една победа над този опонент през сезона. Очакваме нов успех за домакините срещу Евертън и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и третия кръг на английската Висша Лига.

1. Palmsbet –1,58
2. WinBet – 1,59
3. 1xBet – 1,58


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *