Севиля – Дортмунд: прогноза „1“

Севиля се изправя срещу Борусия Дортмунд на стадион Рамон Санчес Писхуан, в едноименния град в сряда, 17 февруари от 22:00 часа вечерта. Това е първата среща от две в 1/8-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Севиля е в страхотна форма и серия от девет поредни победи във всички турнири. Андалусийците завършиха след Челси в груповата фаза, но при положение, че не са допуснали гол в седем поредни срещи, а са отбелязали цели петнадесет и трудно могат да се преборят за титлата в Ла Лига, така че сега имат отлична възможност да се докажат в този турнир. Тима на Хулен Лопетеги има само победи на Рамон Санчес Писхуан през 2021 и няма проблеми с контузени и наказани играчи.

Борусия Дортмунд от друга страна има значителен спад във формата. Черно-жълтите имат едва две победи, две равенства, три загуби и отрицателна голова разлика в последните си седем мача. Успехите дойдоха срещу много по-слаби опоненти, а тима загуби каквито и да е шансове за титлата като и мястото им в топ 6 също не е сигурно. Далече от дома са в серия от три поредни загуби, а старши треньора Един Терзич има сериозни проблеми с контузени иргачи. Сред тях са Азар, Витсел, Пишчек, Шмелцер и Дилейни.

Моментата форма, домакинското предимство и разбира се липсата на контузени играчи са в полза на Севиля. Очакваме лесна победа за домакините над Борусия Дортмунд и над 2.5 гола в двубоя от 1/8-финалите на Шампионска Лига.

1. Palmsbet –2,35
2. WinBet – 2,30
3. 1xBet – 2,40


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *