Лайпциг – Ливърпул: прогноза „1“

Лайпциг се изправя срещу Ливърпул на стадион Ференц Пушкаш, в град Будапеща във вторник, 16 февруари от 22:00 часа вечерта. Това е първата среща от две в 1/8-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лайпциг се намират в серия от четири поредни победи във всички турнири и са основния конкурент на Бйаерн Мюнхен за титлата в Германия. Червените бикове успяха да изпреварят Манчестър Юнайтед в груповата фаза и съвсем заслужено продължиха напред заедно с ПСЖ. Тима на Юлиан Негелсман е с най-силанта защита в Бундеслигата с едва 18 допуснати попадения и само едно в последните четири като нямат сериозни проблеми с контузени или наказани титулярни играчи.

Ливърпул от друга страна изглежда сломен. Червените са в серия отр три поредни загуби с обща голова разлика 8:2 и с почти нищожни шансове да настигнат Манчестър Сити и да защитят титлата си. Проблемите за Юрген Клоп продължават да се трупат пропорционално с контузените играчи. Тима буквално играе без титулярни защитници, а в нападение за този сблъсък няма да вземат участие Жота, Фабиньо и Кейта, което допълнително усложнява обстановката. 

Разликата в моментната форма и най-вече невъзможността на Ливърпул да използва повечето си играчи дава огромно предимство на символичните домакини. Очакваме Лайпциг да вземе победата и да си осигури преднина преди реванша, както и да има над 2.5 гола в първата среща от две в 1/8-финалите на Шампионска Лига.

1. Palmsbet –3,13
2. WinBet – 3,05
3. 1xBet – 3,13


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *