Барселона – Ювентус: прогноза „2“

Барселона се изправя срещу Ювентус на стадион Камп Ноу, в едноименния град в сряда, 08 декември от 22:00 часа вечерта. Това е шестата среща от група G на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Барселона не се намира в добра форма и определено играе без настроение като загубата в последния кръг срещу новака Кадис с 2:1 го доказва. Каталунците имат толкова победи, колкото и загуби в Ла Лига и съвсем заслужено са на незавидното за тях 9-то място с актив от четиринадесет точки като лидера в класирането Атлетико Мадрид е с двадесет и шест. В Шампионска Лига до този момент показват съвсем различно лице като имат пет победи от пет двубоя и голова разлика 16:2, което им осигурява лидерската позиция.

Ювентус се намира в много по-добра форма и единственото поражение за тях през този сезон във всички турнири е именно срещу сегашния им опонент. Тима ще се бори за лидерското място в групата и без сериозни проблеми с контузени играчи определено имат своя шанс. В Серия А тима на Андреа Пирло изостава от Милан, но хегемонията им е безспорна и неведнъж поакзаха през годините, че могат да се справят с всеки съперник. Роналдо и Мората ще водят нападението, а те рядко пропускат да се разпишат.

Контузиите на основни играчи като Жерар Пике, Серхи Роберто, Усман Дембеле и Ансу Фати и най-вече липсата на мотивация, която е очевадна в момента накланят везните в полза на гостите. Очакваме победа на Ювентус срещу Барселона в шестата среща от група G на Шампионска Лига.

2. WinBet – 3,30
3. 1xBet – 3,45



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *