Арсенал – Челси: прогноза „2“

Арсенал се изправя срещу Челси на стадион Емирейтс , в град Лондон в събота, 26 декември от 19:30 часа вечерта. Мачът е от петнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Арсенал се намира в сериозна криза и няма победа в седем поредни двубоя в първенството като са загубили пет от тях. Артилеристите скоро ще бъдат замесени в борбата за оцеляване като в момента са с четири точки над нея и три позиции. Тима на Микел Артета продължава напред в Лига Европа, но едва ли това може да е успокоение, имайки предвид слабата форма и загубата в последната среща от 1/4-финалите на Карабо Къп срещу Манчестър Сити с 4:1. Освен това Обамеянг е под въпрос, а той е основния реализатор на клуба.

Челси от друга страна заемат 5-та позиция с актив от двадесет и пет точки след четиринадесет изиграни мача. Сините се върнаха на победния път в последния кръг след успех над Уест Хем с 3:0 и по този начин прекъснаха поредица от две поредни загуби. Франк Лампард няма да може да разчита единствено на Хаким Зиеш от основните си играчи, но с играта показана до момента и широчината на състава им едва ли това ще бъде проблем. Далече от дима имат повече победи, отколкото загуби и положителна голова разлика 12:7.

Двата лондонски гранда са едни от най-значимите фигури от създаването на английската Висша Лига, но моментната им форма е много различна и е в полза на гостите. Очакваме успех за Челси срещу Арсенал и над 2.5 гола в сблъсъка от петнадесетия кръг.

2. WinBet – 2,00
3. 1xBet – 2,04

Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *