Шефилд Юнайтед – Манчестър Юнайтед: прогноза „2“

Шефилд Юнайтед се изправя срещу Манчестър Юнайтед на стадион Брамал Лейн, в едноименния град в четвъртък, 17 декември от 22:00 часа вечерта. Мачът е от тринадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Шефилд Юнайтед заема последното мсято в класирането с актив от едва една точка след нула победи, едно равенство, единадесет загуби и голова разлика 5:21. Остриетата са в серия от седем поредни поражения като последното бе от Саутхемптън с 3:0 и по този начин шансовете им за оцеляване намаляват все повече. Тима на Крис Уайлдър е най-слабия домакин и въпреки че няма сериозни проблеми с контузени играчи едва ли ще може да вземе нещо от тази среща.
Манчестър Юнайтед заема 9-та позиция с актив от двадесет точки след единадесет изиграни сблъсъка. Червените дяволи са с мач по-малко от своите опоненти и ако успеят да ги спечелят могат да стигнат до 2-ро място. Отбора на Оле Гунар Солскяер записа равенсвто в последния кръг срещу Манчестър Сити като преди това бе в серия от пет поредни победи. Тима е най-добрия гост като е надделял над всичките си съперници далече от дома и са с голова разлика 16:7.

Въпреки домакинското предимство на Шефилд Юнайтед и колебливата игра на моменти на Манчестър Юнайтед разликата във формата и класите е прекалено голяма. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола в двубоя от тринадесетия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,46
3. 1xBet – 1,47
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *