Спарта Прага – Милан: прогноза „2“

Спарта Прага се изправя срещу Милан на стадион  Дженерали, в град Прага в четвъртък, 10 декември от 22:00 часа вечерта. Това е шестата среща от група Н на Лига Европа и ще бъде предавана директно по Ринг БГ.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.
Спарта Прага има три загуби и две победи в групата като и двете са срещу трагичния тим на Селтик, който е с едва една точка. Червените заемат 3-то място  с актив от шест точки без шанс да продължат напред и с отрижателна голова разлика 10:11. Тима на Вацлав Котал не се намира в добра форма и изостава и в чешката 1 Лига като за последните четири срещи записа три поражения и изостава от Славия Прага с 5 точки. Имайки предвид, че в Лига Европа не се борят за нищо ще съсредоточат цялото си внимание върху първенството.

Милан от друга страна със сигурност продължава напред, но в момента заема 2-ро място с актив от десет точки. Отбора има три победи, едно равенство, една загуба и голова разлика 11:7 като изостава от лидера в групата Лил с едва една точки и при добро стечение на обстоятелствата може да финишират първи. Росонерите са лидер в Серия А без нито едно поражение и са основния претендент за титлата. Стефано Пиоли няма да може да разчита на Златан Ибрахимович, но това едва ли е сериозен проблем с оглед на факта, че в последните си петнадесет гостувания във всички турнири имат нула загуби и цели дванадесет победи.

В предишния двубой Милан смаза своя опонент и взе успеха с 3:0. Очакваме нова победа за гостите срещу Спарта Прага и над 2.5 гола в сблъсъка от шестия кръг на група Н в Лига Европа.

2. WinBet – 1,55
3. 1xBet – 1,62
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *