Елче – Реал Мадрид: прогноза „2/2“

Елче се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Мануел Мартинес Валеро, в едноименния град в сряда, 30 декември от 22:30 часа вечерта. Мачът е от шестнадесетия кръг на испанската Ла Лига.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Елче  се намира точно над зоната на изпадащите и ще бъде замесен в ожесточената битка за оцеляване през този сезон. Отбора е на 17-то място с актив от петнадесет точки, колкото имат и Валядолид, които са в опасната зона. Тима на Хорхе Алмирон се намира в много слаба форма и няма победа в седем поредни мача като са загубили три от тях. Те са един от най-слабите домакини и са отбелязали най-малко попадения в Ла Лига.

Реал Мадрид заема 2-ро място с актив от тридесет и две точки, колкото има и лидера Атлетико Мадрид, но са с два изиграни двубоя повече, така че нямат право на грешка ако искат да останат в борбата за титлата. Белия балет е в серия от шест поредни победи във всички турнири като тима на Зидан успя да победи и дюшекчиите в този период. Сега нямат проблеми с контузени играчи и с оглед на факта, че са най-силния гост в първенството едва ли ще имат проблеми.

Превъзходството на Реал е смазващо и в директните сблъсъци като от общо четири изиграни мача с Елче имат четири победи и голова разлика 12:2. Очакваме нов успех за гостите и над 2.5 гола в двубоя от шестнадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,72
3. 1xBet – 1,80


Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *