18 ноември, 2020

Сърбия - Русия: прогноза "2"

 

Сърбия се изправя срещу Русия на стадион Райко Митич, в град Белград в сряда, 18 ноември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от шестия кръг в група 3 от турнира УЕФА Лига на нациите.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Сърбия се намира на последно място в групата без нито една победа до този момент. Белите орли са с актив от три точки след две загуби и три поражения като са успели да отбележат четири и са допуснали седем попадения в тяхната мрежа. Тима на Любиша Тумбакович има нужда от задължителна победа в този сблъсък за са има шанс да остане в Лига Б, група 3, но с оглед на показанато до момента и потенциала, с който разполагат това едва ли ще бъде възможно.

Русия е лидер в групата с актив от осем точки след пет изиграни мача. Отбора загуби последния си двубой с 3:2 в гостуването си на Турция, но основна роля за това изигра червения картон на Андрей Семенов още в 24-та минута. Победа тук ще им осигури преминаване в група А, независимо от изхода в срещата между Унгария и Турция. Станислав Черчесов е наясно с този факт и ще бъдат безкрайно мотивирани да прекратят серията си от пет двубоя без успех.

Разликата в класите и моментната форма са в полза на Русия. Това се вижда от факта, че едните се борят за Лига А, а другите да не изпаднат в Лига С. Очакваме победа за гостите и под 2.5 гола в шестия кръг в група 3 от турнира УЕФА Лига на нациите.

1. Palmsbet - 2,75
2. WinBet - 2,65
3. 1xBet - 2,77

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

0 коментара:

Публикуване на коментар