Шахтьор Донтецк – Интер: прогноза „2“

Шахтьор Донтецк се изправя срещу Интер на олимпийския стадион, в едноименния град във вторник, 27 октомври от 19:55 часа вечерта. Това е втората среща от група В на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Шахтьор Донтецк направи сензация след като успя да победи Реал Мадрид в първия кръг от турнира с 3:2. Още повече трите точки дойдоха в гостуване на Сантиаго Бернабеу, но все още шансовете им да продължат напред са малки и ще трябва доста да се потрудят. В последния кръг на украйнското първенство допуснаха поредно равенство и вече имат повече хиксове, отколкото победи. В тима на Луис Кастро има повече бразилци в сравнение, с която и да е друга националност, което прави играта на тима доста по-интересна, но и непредвидима. 

Интер записа разочароващо равенство срещу Борусия Мьонхенгладбах при резултат 2:2 и има нужда от задължителен успех ако искат да бъдат сигуни в излизането си от група В. Нерадзурите се върнаха на победния път в последния си изигран двубой срещу Дженоа в Серия А с 2:0. Тима на Антонио Конте има проблеми с контузени играчи, но с летните си попълнения имат достатъчно класни играчи и едва ли ще имат проблеми с окомплектоването на състава.

Преди два месеца Интер смаза Шахтьор Донтецк с 5:0 в полуфинала на Лига Европа и сега отново изглежадат по-добрия отбор. Очакваме успех за гостите и над 2.5 гола в сблъсъка от втория кръг в група В на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,74
3. 1xBet – 1,80



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *