Англия – Белгия: прогноза „2“

Англия се изправя срещу Белгия на стадион Уембли, в град Лондон в неделя, 11 октомври от 19:00 часа вечерта. Мачът е от третия кръг в група 4 от турнира УЕФА Лига на нациите и ще бъде предавана директно по БНТ 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Англия е с актив от 4 точки след два изиграни мача в група 2, Лига А от турнира УЕФА Лига на нациите след равенство и победа. Трите лъва победиха Исландия с минималното 1:0 в продълженията и то след изпълнение на дузпа, докато в сблъсъка си с Дания бяха по-слабия отбор и може да се каже, че имаха късмет да спечелят точката. В приятелска среща през седмицата срещу Уелс тима на Гарет саутгейт успя да спечели с 3:0 като това е осмия пореден успех на Уембли за англичаните, но трябва да се отбележи, че нито един от опонентите им не е бил особено силен.

Белгия от друга страна продължава с отличното си представяне и вече са в серия от тринадесет двубоя без загуба, а дванадесет от тях са спечелени. В групата са с пълен актив от шест точки след два успеха и голова разлика 7:1. Червените дяволи записаха равенство в четвъртък срещу Кот дИвоар при резултат 1:1, но играха по-добре и бяха изравнени в края на двубоя след изпълнение на дузпа. Роберто Мартинес разполага с Лукаку, Мертенс, Азар, Кевин Де Бройне и Батшуай, така че едва ли ще има проблеми в нападение.

Формата на гостите е по-добра, а футболистите им определено разпоалгат с повече потенциал. Белгия победи Англия съответно с 1:0 и 2:0 на Световното в Русия 2018 и оттогава не са се срещали. Очакваме нов успех за червените дяволи срещу трите лъва и над 2.5 гола в сблъсъка.

2. WinBet – 2,80
3. 1xBet – 2,78
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *