Дания – Англия: прогноза „2“

Дания се изправя срещу Англия на стадион Паркен, в град Копенхаген във вторник, 08 септември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от втория кръг в група 2 от турнира УЕФА Лига на нациите и ще бъде предавана директно по БНТ 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Дания се представи на ниво срещу Белгия като успя да усъществи преса, но това не бе достатъчно и загубиха с 2:0. Това прекъсна серия от четириандесет сблъсъка без поражение във всички турнири за червения динамит. Кристиан Ериксен, Каспер Долберг и Юсуф Полсен не успяха да отбележат срещу червените дяволи, но ще имат възможност да се реваншират на своите фенове.

Англия от друга страна постигна трудна победа в продълженията на двубоя си срещи Исландия. Стърлинг отбеляза дузпа в добавеното време и донесе трите точки, които бяха абсолютно заслужени с оглед на доминацията на трите лъва. Тима на Гарет Саутгейт разполага с млади и невероятно талантливи футболисти в лицето на Джейдън Санчо и Фил Фодън, както и с доказали се играчи като Хари Кейн и голмайстора в предишната среща Стърлинг. Далече от дома имат три поредни успеха, в които са отбелязали цели единадесет попадения и сега ще се опитат да продължат с тази серия.

Това е първата среща между двата тима от шест години насам като тогава Даниел Стъридж донесе победата за Англия. Очакваме нов успех в техния актив, който определено няма да дойде срещу опонент като Дания и също така под 2.5 гола в двубоя от втория кръг на УЕФА Лига на нациите.

2. WinBet – 2,06
3. 1xBet – 2,05
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *