Рома – Ювентус: прогноза „2“

Рома се изправя срещу Ювентус на стадион  Олимпико, в град Рим в неделя, 27 септември от 21:45 часа вечерта. Мачът е от втория кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.

Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Рома не успя да победи Верона в първия кръг като срещата завърши наравно 0:0, но заради прблеми с картотекирането на 23-годишния Амаду Диавара като част от тима под 22 години, вълците бяха наказани и загубиха служебно с 3:0. Тима на Пауло Фонсека бе без капитана си Един Джеко и сега ще може да разчита на него за този много по-труден двубой. Отбора завърши миналата кампания с четири поредни победи, но въпре това бе далеч от място в Шампионска Лига и е играе в Лига Европа през този сезон. 

Ювентус от друга страна с лекота спечели първия си мач срещу Сампдория с 3:0 и заема 2-ро място с актив от 3 точки. Новият наставник на тима Андреа Пирло със сигурност е доволен от показанаото и въпреки че през миналия сезон не показаха най-доброто, на което са способни под ръководството на Маурицио Сари сега ще бъдат много по-мотивирани. Състава, с които разполагат е много добър начело с Кристиано Роналдо, който успя да се разпише в първата среща и дава заявка за пореден силен сезон.

В последния сблъсък Рома взе победата с 3:1, но Ювентус вече бе шампион и мача бе без значение за тях. Очакваме сега настоящия шампион да е по-мотивиран и да вземе трите точки, както и да има над 2.5 гола в двубоя от втория кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 2,06
3. 1xBet – 2,09
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *