Манчестър Сити – Лион: прогноза „1“

Манчестър Сити се изправя срещу Олимпик Лион на стадион Жозе Алваладе, Лисабон в събота, 15 август от 22:00 часа вечерта. Тази среща от 1/4-финалната фаза на Шампионска Лига ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Сити е фаворит за спечелването на Шампионска Лига през този сезон според букмейкърите и то съвсем заслужено. Гражданите разпоалгат с невероятен състав, намират се в добра форма и са отбелязали цели 102 гола в английската Висша Лига, а в същия момент са допуснали едва 35. Въпреки това Ливърпул спечели първенството и загубиха финала за ФА Къп от Арсенал, така че нямат трофей през този сезон, а това е последната им възможност. Категорично заявиха намеренията си като отстраниха Реал Мадрид с общ резултат 4:2 и две победи в 1/8-финалите.

Лион постигна огромен успех макар и с известна доза късмет като отстрани Ювентус на 1/8-финала в турнира с общ резултат 2:2 и това, което им помогна бе гола на чужд терен. Хлапетата загубиха последните си четири официални мача във всички турнири и освен това останаха на 7-мо място в Лига 1 и няма да играят в Европа през следващия сезон. Максуел Корне, Мемфис Депай и Муса Дембеле ще вземат участие, така че тима на Руди Гарския има своите шансове.

Двата отбора са се срещали в груповата фаза на турнира и Лион е записал победа и равенство, но сега Сити играят много по-добре, а и залога е по-голям. Очакваме тима на Кевин Де Бройне да вземе победата без особени проблеми, както и двете страни да се разпишат в 1/4-финала на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,69
3. 1xBet – 1,70



Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *