Интер – Байер Леверкузен: прогноза „1“

Интер се изправя срещу Байер Леверкузен на стадион Есприт, Дюселдорф в понеделник, 10 август от 22:00 часа вечерта. Тази среща от 1/4-финалната фаза на Лига Европа ще определи кой ще продължи напред и ще бъде предавана директно по БНТ 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Интер е един от най-големите клубове в Италия, но през последните години разочарова с представянето си в европейските турнири. Нерадзурите не са играли 1/4-финал от сезон 2010-11 година, а Антонио Конте не е известен с постиженията си в Лига Европа и Шампионска Лига. Въпреки това тима разполага с добри играчи и по-важното добър отбор, който се намира в отлична форма и серия от девет двубоя във всички турнири без поражение, шест от които победи. Отбора финишира на само точка зад настоящия шампион Ювентус като им бе основен конкурент и сега ще искат да спечелят поне един трофей.

Байер Леверкузен имаше прекъсване от повече от месец преди втория си сблъсък с Рейнджърс, което няма как да не окаже сериозно влияние на формата им. В края на кампанията редуваха победа, равенство и загуба и съвсем закономерно няма да играят в Шампионска Лига и догодина. Този сезон на аспирините е белязан с непсотоянството им и Петер Бос ще трябва сериозно да се замисли какви промени да направи за да промени това. Далече от дома срещу по-силните си опоненти изпитват сериозни затруднения и допускат прекалено много голове в своята мрежа.

На пръв поглед би трябвало да станем свидетели на един равностоен двубой, но все пак Интер е фаворит и в момента играе по-стойностен футбол. Очакваме италианския клуб да продължи напред и да вземе победата срещу Байер Леверкузен, както и над 2.5 гола в срещата от 1/4-финалите на Лига Европа.

2. WinBet – 2,09
3. 1xBet – 2,14




Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *