Арсенал – Манчестър Сити: прогноза „2“

Арсенал се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Уембли в събота, 18 юли от 21:45 часа вечерта. Това е полуфинална среща за ФА Къп, която ще излъчи един от финалистите и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Арсенал спечли последния си двубой срещу новия шампион Ливърпул след като изоставаше в резултата с 1:0 и успя да измъкне трите точки след като победи с 2:1. Преди това обаче артилеристите записаха загуба и равенство съответно с Тотнъм и Лестър и по този начин значително намалиха шансовете си за евротурнирите. Тоест за тима на Микел Артета ФА Къп е единствения трофей, който могат да спечелят и ще разчитат на Лаказет и Обамеянг за да го постигнат.

Манчестър Сити е в серия от три поредни успеха като два от тях са с 5:0 и също така победиха Ливърпул с 4:0, така че гражданите се намират в отлична форма, въпреки че този сезон титлата няма да акустира в Манчестър. Тима на Гуардиола има добра преднина срещу Реал Мадрид и ще играе втория двубой у дома, така че имат шансове за два трофея. През седмицата с лекота надиграха Борнемут и само Серхио Агуеро е контузен, така че ще разчитат на почти на всички титулярни играчи.

Арсенал ще се надяват на по-добър изход от предишния двубой, който бе преди месец и топчийте загубиха с 3:0. Манчестър Сити е успял да спечели последните шест двубоя срещу сегашния си опонент и в пет от тях е отбелязал по три гола. Очакваме Сити да стигне до финала и да има над 2.5 гола в този полуфинал за ФА Къп.

2. WinBet – 1,35
3. 1xBet – 1,40
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *