Манчестър Сити – Арсенал: прогноза „1/1“

Манчестър Сити се изправя срещу Арсенал на стадион Етихад в сряда, 17 юни от 22:15 часа вечерта. Мачът е от двадесет и осмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Сити задържа трофея няколко месеца повече от очакваното заради принудителното прекъсване на най-интересното и оспорвано първенство в Света, но разбира се през този сезон те нямат шансове за титлата. Въпреки това тима на Пеп Гуардиола няма право да се отпуска, защото Лестър и дори Челси им дишат във врата. Гражданите заемат 2-ро място с актив от 57 точки след двадесет и седем изиграни сблъсъка като загубиха последния от градския си съперник Юнайтед и сега ще искат да се върнат на победния път. Това прекъсна серия от пет победи, а у дома отбора е почти безгрешен.

Арсенал от друга страна постигна три поредни успеха преди прекъсването и по този начин си върна надеждите за участие в европейските турнири, но за целта ще трябва доста да се потрудят. Тима на Микел Артета се намира на 9-та позиция с актив от 40 точки. Артилеристите са в добра серия и след отпадането в Лига Европа от Олимпиакос няма за какво да се борят освен за първенството. 

Двата сблъсъка от днешния ден са последните, които трябва да се изиграят от двадесет и осмия кръг, което означава, че тимовете могат да променят значително класирането си с този двубой по-малко, който са изиграли. Трудно може да се предвиди формата на футболистите след тази „почивка“, но при положение, че ще могат да разчитат на най-доброто, с което разполагат очакваме Манчестър Сити да надиграе Арсенал и да има над 2.5 гола в сблъсъка от английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,77
3. 1xBet – 1,92
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *