Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен: прогноза „2“

Борусия Дортмунд се изправя срещу Байерн Мюнхен на стадион Сигнал Идуна Парк във вторник, 26 май от 19:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и осмия кръг на немската Бундеслига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Борусия Дортмунд заема 2-ра позиция с актив от 57 точки след двадесет и седем изиграни мача. Черно-жълтите са най-добрия домакин в първенството с десет победи, три равенства, нито една загуба и голова разлика, която е трудно постижима дори за шампион, а именно 45:10. Моментната им форма също е впечатляваща като се намират в серия от шест поредни успеха в Бундеслигата, в които са отбелязали 15 гола и са допуснали едва 1. 

Байерн Мюнхен е настоящия шампион и основния претендент за титлата, както е през последното десетилетие. Баварците са лдиер в класирането с актив от 61 точки като имат преднина от четири пред своя основен конкурент и опонент в този сблъсък. Тима на Ханс Дитер Флик е най-добрия гост и като цяли е най-резултатния отбор и този с най-ефективна защита. Както своя съперник, те се намират в невероятна форма и серия от седемнадесет двубоя без загуба като само един от тях е равенство, а всичко останало е победи. Котиньо и Алкантара са контузени, но имат адекватни и също толкова добри резерви, така че едва ли това ще се окаже сериозен проблем.

Сцената е готова за най-голямото дерби в Бундеслигата през този сезон, което може да реши титлата още сега или да направи първенството много по-интересно до самия му край. Очакваме голове в двете врати, както и успех за Байерн Мюнхен срещу Борусия Дортмунд в двадесет и осмия кръг на най-елитния ешалон в германския футбол.

2. WinBet – 1,90
3. 1xBet – 1,93
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *