Кьолн – Майнц: прогноза „1“

Кьолн се изправя срещу Майнц на стадион Райнененерги в неделя, 17 май от 16:30 часа вечерта. Мачът е от двадесет и шестия кръг на немската Бундеслига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Кьолн заема 10-то място с актив от 32 точки след двадесет и пет изиграни мача. Отбора  започна първия сезон след завръщането си в елита катастрофално с десет поражения в първите четиринадесет и когато по всичко изглеждаше, че ще се завърнат във втория ешалон те успяха да изненадат всички и преобърнаха нещата. Тима на Маркус Гисдол успя да запише осем  успеха в последните единадесет двубоя като записаха цели 27 гола. Трите загуби дойдоха от Байерн, Дортмунд и Мюнхенгладбах, които са в топ 4, а у дома Кьолн в момента изглежда непобедим.

Майнц от друга страна ще се бори за оцеляването си. Отбора се намира на 15-та позиция точно над зоната на изпадащите с актив от 26 точки. Те са допуснали цели 53 попадения и по този показател са в топ 3, което може да се окаже сериозен проблем. Далече от дома имат двойно повече загуби, отколкото победи, а именно 8:4 като головата им разлика също е отрицателна и е почти двойна.

Разликата в класите и формата, която демонстрираха преди прекъсването е огромна. Очакваме Кьолн да вземе трите точки срещу Майнц с лекота и да има над 2.5 гола в двубоя от двадесет и шестия кръг на немската Бундеслига.

2. WinBet – 1,88
3. 1xBet – 1,95
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК


онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *