Славия Мозир – Торпедо БелАЗ: прогноза „2“

Славия Мозир се изправя срещу Торпедо БелАЗ на стадион Юност Спорт в събота, 09 май от 15:00 часа след обяд. Мачът е от осмия кръг на беларуската Висша лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.


Славия Мозир заема 7-мо място с актив от десет точки след седем изиграни мача. Отбора на Михаил Мартинович записа победа в последния кръг в головия трилър срещу Витебск завършил при резултат 3:2. У дома имат победа, равенство и загуба като головата им разлика е отрицателна 3:4. Тима успя да се спаси с три поредни победи в края на миналия сезон и въпреки че финишира в средата на таблицата до последно не бяха сигурни за оцеляването си.

Торпедо БелАЗ от друга страна са на 2-ра позиция с актив от 14 точки и ще се борят за титлата тази година. Отбора е с най-ефективна защита до момента и са дописнали едва четири попадения. Далече от дома са успели да спечелят два сблъсъка, имат едно равенсттво, една загуба като са отбелязали общо шест гола.

Славия Мозир има домакинско предимство, но определено Торпедо БелАЗ е по-стойностния отбор. Очакваме трудна победа за гостите и над 2.5 гола в двубоя от осмия кръг на беларуската Висша лига.

2. WinBet – 2,65

3. 1xBet – 2,61
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *