Слуцк – Белшина: прогноза „1“

Слуцк се изправя срещу Белшина на градския стадион в неделя, 26 април от 14:00 часа след обяд. Мачът е от шестия кръг на беларуската Висша лига. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Слуцк заема 1-во място в класирането с актив от 10 точки след пет изиграни мача и по-добра голова разлика от своите опоненти. Отбора е записал три победи, едно равенство, една загуба и голова разлика 9:6. Тима показва значително подобрение в сравнение с миналия сезон, когато бе замесен в борбата за оцеляваме и въпреки че едва ли ще се бори за титлата ще се опитат да зарадват привържениците си.

Белшина е на 16-то последно място с актив от едва две точки. Отбора няма записана победа и е с отрицателна голова разлика 3:7. Трите поредни поражения и двете последвали равенства значително котрастират с представянето им от миналата кампания, но тогава играха в долния ешалон и това оказва своето значение. Далече от дома се представят колебливо и почти не успяват да застрашат противниковата врата.

Изправят се един срещу друг първия и последния в класирането като лидера има и домакинско предимство. Очакваме лесна победа за Слуцк над Белшина и над 2.5 гола в двубоя от шестия кръг на беларуската Висша лига.

2. WinBet – 1,77
3. 1xBet – 1,79
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *