Городея – Шахтьор Солигорск: прогноза „2“

Городея се изправя срещу Шахтьор Солигорск на едноименния стадион в събота, 28 март от 18:00 след обяд. Мачът е от втория кръг на беларуската Висша Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Городея финишира на 7-мо място с актив от 44 точки през изминалата кампания като през цялото времен нямаше никакви реални шансове да се класира в топ 3. Отбора на Олег Радушко завърши с две поредни поражения и започна новия сезон със загуба от миналогодишния опашкар в първенството Витебск. В предсезонната подготовка не показаха подобрение на играта си, така че едва ли сега ще могат да измъкат дори точка.

Шахтьор Солигорск от друга страна завърши на 3-та позиция именно с победа над сегашния си опонент. Тима до последно участва в борбата за титлата, но нямаше късмет. Те също започнаха със загуба, макар че доминираха през целия сблъсъък и допуснаха гол в 91-та минута. Юрий Вернидуб ще иска да върне отбора си на победния път и нееднократно показа, че знае как в предсезонната подготовка.

В това първенство домакинския фактор не е от такова значение, а в полседните десет двубоя между двата тима Солигорск води убедително с осем победи, две равенства и нула загуби. Очакваме ново поражение за Городея и под 2.5 гола във втория кръг от беларускта Висша Лига.

2. WinBet – 1,62
3. 1xBet – 1,65

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК
онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *