Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Емирейтс в събота, 07 март от 17:00. Мачът е от двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Манчестър Юнайтед се намира в добра спортна форма и няма поражение в девет поредни мача във всички турнири. Червените дяволи са на 5-то място с актив от 42 точки след двадесет и осем изиграни мача. Изглежда отбора ще се бори с Челси са място даващо право на участие в Шампионска Лига, а сините имат преднина от три точки. Тима на Оле Гунар Солскяер продължи с лекота напред в Лига Европа след победа над Брюж с 5:0 и също така отстраниха Дарби Каунти през седмицата с 3:0 за ФА Къп. У дома са допуснали едва две попадения в последните седем сблъсъка и то в една среща.
Манчестър Сити победи Реал Мадрид в Шампионска Лига с 2:1 и през седмицата отстрани Шефилд Юнайтед за купата като с тази победа са в серия от пет поредни победи. Небесно сините са на 2-ра позиция с актив от 57 точки и след слабата моментна форма на Лестър най-вероятно ще успеят да я запазят. Тима на Гуардиола е най-резултатния в първенството с цели 68 попадения, но сега ще се фокусират изцяло върху ШЛ, където ще гонят първия си трофей.
Манчестърското дерби е едно от най-очакваните и интересните през последните години. Тези сблъсъци са доста равностойни и в повечето случай победите са с не повече от един гол разлика. Коефициента за домакините е неочаквано висок и си заслужава с оглед на представянето им. Очакваме Манчестър Юнайтед да вземе трите точки срещу Манчестър Сити и под 2.5 гола в двубоя от двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига.
2. WinBet – 5,00
3. 1xBet – 5,20
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *