Арсенал – Уест Хем: прогноза „1“

Арсенал се изправя срещу Уест Хем на стадион Емирейтс в събота, 07 март от 17:00. Мачът е от двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

След неочакваното отпадане на Арсенал от Лига Европа сезона им изглежда загубен и без шансове да спечелят турнир. Артилеристите са на 10-то място в първенството с актив от тридесет и седем точки след двадесет и седем изиграни мача. Добрата новина за Микел Артета е, че са с мач по-малко, а от местата даващи право на участие в Европа ги делят едва пет точки, което показва колко оспорвана ще бъде борбата. Тима е добър домакин и двамата им централни нападатели ще играят в този мач, така че не би трябвало да имат сериозни проблеми.

Уест Хем се намира малко над зоната на изпадащите, но не задълго ако не подобрят играта си. Чуковете под ръководството на Дейвид Мойс са с актив от 27 точки на 16-та позиция, колкото имат и Борнемут, които се намират в зоната на изпадащите. Далече от дома са в серия от пет поредни загуби като са получили двойно повече голове, отколкото са успели да отбележат.

Домакинското предимство, разликата в класите и моментната форма са в полза на Арсенал. В директните сблъсъци също Уест Хем е с много по-слаба статистика. Очакваме лесна победа за топчиите и над 2.5 гола в двадесет и деветия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,57
3. 1xBet – 1,60
Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *