Лестър – Манчестър Сити: прогноза „2“

Лестър се изправя срещу Манчестър Сити на стадион Кинг Пауър в събота, 22 февруари от 19:30. Мачът е от двадесет и седмия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лестър се радва на пореден добър сезон и то съвсем заслужено. Лисиците заемат 3-то място с актив от 50 точки след двадесет и шест изиграни мача. Трудно могат да бъдат изместени, защото Челси е на цели 9 точки след тях, но това не променя факта, че се намират в много слаба серия. Тима на Брендън Роджърс е добър домакин, но не и срещи тимовете в топ 5, така че сега са поставени пред сериозно предизвикателство.

Това бе една от най-противоречивите седмици за Манчестър Сити като последствията явно ще са доста сериозни. Гражданите нямат шансове за титлата след като Ливърпул са на цели 22 точки пред тях, но могат да загубят 2-ра позиция, защото преднината им е едва 4, а играят с пряк опонент. Далече от дома имат добра статистика с осем успеха, едно равенство, четири загуби и голова разлика 34:17.

Борбата за второто място е оспорвана и зависи най-много от изхода на този сблъсък. Лестър има домакинско предимство, но Сити със всичките скандали и контузии все пак разполага с по-добри играчи. Очакваме победа за гостите и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и седмия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,71
3. 1xBet – 1,79

Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *