Улвърхемптън – Лестър: прогноза „над 2.5“

Улвърхемптън се изправя срещу Лестър на стадион Молиню в петък, 14 февруари от 22:00. Мачът е от двадесет и шестия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Улвърхемпртън се намира на 9-то място с актив от 35 точки след двадесет и пет изиграни мача. Вълците под ръководството на Ноно Еспирито Санто не се намират в най-добрата си форма и имат само една победа, три равенства и четири загуби в последните си осем двубоя във всички турнири. Тима е един от резултатните, но само Евертън е с по-слаба защита в топ 10. Раул Хименес е основния реализатор и за радост на публиакта успява да се разпише в половината от срещите, в които е взел участие.

Лестър се бори с Манчестър Сити за 2-ра позиция в първенството като изостава само с две точки от гражданите. Лисиците са с актив от 49 точки и само лошата моментна серия ги измести от тази позиция, но тима има огромен потенциал и няма да се откаже, особено като разчита на най-доброто, с което разполага. Трети по резултатност в лигата и с над 2.5 гола в девет поредни сблъсъка отбора на Брендън Роджърс знае как да бележи и да печели точки.

В директните сблъсъци през последните години нито единия нито другия отбор може да вземе надмощие. Сега ситуацията е сходна като и двата клуба се радват на добър сезон и слаба моментна форма. Очакваме попадения и в двете врати и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и шестия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 2,04
3. 1xBet – 2,08


Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *