Аталанта – Валенсия: прогноза „1“

Аталанта се изправя срещу Валенсия на стадион Сан Сиро в сряда, 19 февруари от 22:00. Това е първата от две срещи в 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига и ще бъде предаванa дирекно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Аталанта е отбора, който извади най-голям късмет до този момент в групавата фаза и след като записа три поредни загуби успя все пак да продължи напред заедно с Манчестър Сити. Бергамаските се намират в страхотна форма и серия от пет двубоя без поражение като са спечелили четири от тях
с обща голова разлика 19:7. Шанса бе на тяхна страна и в жребия, защото изтеглиха възможно най-слабия опонент. Тима на Джан Пиеро Гасперини няма проблеми с контузени играчи и имат солидна преднина пред Рома, така че не се притесняват за Серия А и участието си в евротурнирите догодина.

Валенсия спечели своята група H, която бе най-оспорвана и продължи напред заедно с Челси. Това далеч не означава, че са играли убедително или че са заслужавали да продължат повече от Аякс, които са в Лига Европа. Прилепите имат две загуби и равенство в последните си три мача във всички турнири и се намират в слаба форма. Тима на Марселино има проблеми с контузени играчи и също така е слаб гост с повече загуби, отколкото победи и равенства взети заедно.

Едва ли ще видим най-зрелищния и очкавам сблъсък, но залогът е голям и ще бъде оспорван. Моментната форма ще се окаже ключов фактор, а тя е в полза на Аталанта. Очакваме голове и в двете врати и поражение за Валенсия поне в първия кръг, както и над 2.5 гола в 1/8-финалната фаза на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,74
3. 1xBet – 1,76
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *