Марсилия – Тулуза: прогноза „1/1“

Марсилия се изправя срещу Тулуза на стадион Велодром в събота, 08 февруари от 18:30. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на френската Лига 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Марсилия се радва на отличен сезон и въпреки че не участва в борабта за титлата заради хегемонията на ПСЖ през последните години е може би единствения достоен конкурент. Бяло сините заемат 2-ро място с актив от 46 точки след двадесет и три изиграни мача. Тима на Андре Вилаш Боаш се завърна на победния път в сряда след равенството с Бордо в предишния кръг и се намира в отлична форма. У дома имат седем победи, три равенства и едва една загуба като са отбелязали седемнадесет гола и са допуснали девет.

Тулуза е пълната противоположност на своя опонент. Ле теф са на последната 20-та позиция с актив от едва 13 точки и нямат никакви шансове да се спасят. Тима е лидер по всички отрицателни показатели и е в серия от четиринадесет двубоя без победа като са загубили тринадесет от тях. Най-малко отбелязани голове и най-много получени и без нито един успех далече от дома. 

В директните сблъсъци домакините имат огромно превъзходство и са спечелили последните пет с лекота и поне два гола разлика. Очакваме нов успех за Марсилия срещу Тулуза и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и четвъртия кръг на френската Лига 1.

2. WinBet – 1,87
3. 1xBet – 1,90



Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *