Наполи – Ювентус: прогноза „2“

Наполи се изправя срещу Ювентус на стадион Сан Паоло в неделя, 26 януари от 21:45. Мачът е от двадесет и пръвия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Наполи няма нищо общо с тима от миналата година, който до последно се бори за титлата. Отбора заема 11-то място с актив от двадесет и четири точки след двадесет изиграни мача. Финансовите проблеми и факта, че футболситите вече не искат да играят за тима е показателен за моментната им форма. Те са в серия от три поредни загуби, а на всичко отгоре Карло Анчелоти няма да може да разчита на Дрис Мертенс и Калиду Кулибали.

Ювентус е лидер в калсирането с актив от петдесет и една точки. Това е един от най-трудните сезони за Юве през последните години и чак сега успяха да вземат минимална преднина пред Интер, които записаха две поредни равенства. Тима на Маурицио Сари е в отлична форма и освен Киелини няма проблеми с контузени играчи. Далече от дома са с седем победи, две равенства и една загуба, а тази статистика ги поставя на второ място.

Това би трябвало да е дербито на кръга, но заради слабия сезон на Наполи нещата не стоят по този начин. Гостите са големия фаворит и коефициента за тях е повече от добър. Очкваме победа за Ювентус над Наполи и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и първия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 2,08
3. 1xBet – 2,11
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри






Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *