Ейбар – Атлетико Мадрид: прогноза „2“

Ейбар се изправя срещу Атлетико Мадрид на стадион Мунисипал Ипуруа в събота, 18 януари от 22:00. Мачът е от двадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Ейбар заема 16-то място с актив от деветнадесет точки след деветнадесет изиграни мача. Отбора е замесен в борбата за оцеляване и само успеха над Гранада ги дели от опасната зона, но той е единствен от ноември месец насам. Тима на Хосе Луис Мендилибар е един от най-слабите домакини с отрицателна голова разлика и също така се намира в слаба спортна форма.

Атлетико Мадрид се намира на 3-та позиция с актив от тридесет и пет точки и все още участва в борбата за титлата с Барселона и Реал Мадрид, която през този сезон е много оспорвана. Тима на Диего Симеоне за поредна година има най-добрата защита и са допуснали едва 12 попадения като в момента се намират и в серия от три поредни успеха. Далече от дома са записали едно поражение във втория кръг и след това иамт само победи и равенства.

Предимството в директните сблъсъци определено е в полза на дюшекчиите. Очакваме нискорезултатна среща и победа за Атлетико Мадрид срещу Ейбар, както и под 2.5 гола в двадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,80
3. 1xBet – 1,83
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *