Лестър – Уест Хем: прогноза „1“

Лестър се изправя срещу Уест Хем на стадион Кинг Пауър в сряда, 22 януари от 21:30. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Лестър заема 3-то място с актив от 45 точки в класирането на английската Висша Лига след двадесет и три изиграни мача. Лисиците са в негативна серия от три мача без победа във всички турнири като основната причина са проблеми в защита, тъй като не са пропуснали да се разпишат. Тима на Брендън Роджърс има комфортна преднина от 11 точки пред петия в таблицата Манчестър Юнайтед, което им дава сигурност, а сега имат възможност да увеличат тази преднина и да си върнат увереността.

Уест Хем от друга страна е малко над зоната на изпадащите и е замесен в борбата за оцеляване. Чуковете са на 16-та позиция с актив от 23 точки само на една разстояние от Астън Вила. Дейвид Мойс изпитва сериозни затруднения както с контузени играчи, така и със слабата форма, в която се намират останалите. В последните пет сблъка в лигата имат една победа, едно равенство и три загуби, което е показателно за състоянието на тима.

Лестър безспорно е по-добрия тим и има домакинско предимство. Очакваме пореднмо поражение за Уест Хем и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,54
3. 1xBet – 1,58


Можете да следите резултати на живоТУК
Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *