Фортуна Дюселдорф – Лайпциг: прогноза „2“

Фортуна Дюселдорф се изправя срещу РБ Лайпциг на стадион Есприт в събота, 14 декември от 19:30. Мачът е от петнадесетия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Фортуна Дюселдорф се намира в зоната на изпадащите след негативна серия от четири двубоя. Отбора загуби от Байерн с 4:0 и от Дортмунд с 5:0 и сега посреща тим, който е пред тези два гранда в моментното класиране. Фортуна е с актив от 12 точки след четиринадесет изиграни мача и е един от най-слабите домакини в немската Бундеслига. Списъка с контузени играчи е безкраен и това е една от основните причини за слабото им представяне.

Лайпциг от друга страна е на 2-ра позиция с актив от 30 точки и серия от пет поредни победи в първенството. Червените бикове са само на точка зад лидера Борусия Мьонхенгладбах и се борят за титлата през този сезон, което на този етап изглежда напълно реалистично. Тима се радва и на отлично представяне в Шампионска Лига, където завършиха на 1-во място в своята група и продължават напред с лекота. В гостуванитя си са с най-добра статистика в Германия и едва ли ще направят грешка срещу тим борещ се за оцеляването си.

Освен разликата в класите и моментната форма е в полза на гостите. Очакваме над 2.5 гола и победа за РБ Лайпциг срещу Фортуна Дюселдорф в петнадесетия кръг на немската Бундеслига.

2. WinBet – 1,46
3. 1xBet – 1,48
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *