Борусия Мьонхенгладбах – Падерборн: прогноза „1/1“

Борусия Мьонхенгладбах се изправя срещу Падерборн на стадион Борусия Парк във сряда, 18 декември от 19:30. Мачът е от шестнадесетия кръг на немската Бундеслига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Борусия Мьонхенгладбах изтърва лидерската позиция в класирането след загуба в последния кръг от Волфсбург и сега ще иска да се върне на победния път. Жребците заемат 2-ра позиция с актив от тридесет и една точки след петнадесет изиграни мача. Те са тима с най-добра форма пред собствена публика и почти винаги успяват да се разпишат през първото полувреме. Освен това отпаднаха от Лига Европа и ще могат да се съсредоточат изцяло върху първенството.
Падерборн от друга страна почти сигурно ще играе във втория ешалон през следващия сезон. Отбора се намира на последното място с актив от едва девет точки като има най-много загуби и най-малко победи. Ако това не е достатъчен фактор са и един от най-слабите гости и освен Дюселдорф са допуснали най-много попадения. 
Един срещу друг се изправят тим борещ се за титлата и такъв, който се бори за оцеляване. Също така тим в добра форма и отбор, който не е показал добро представяне от началото на сезона. Домакинското предимство също е фактор и очакваме Борусия с лекота да спечели срещу Падерборн в шестнадесетия кръг на немската Бундеслига, както и да има над 2.5 гола.

2. WinBet – 1,73
3. 1xBet – 1,74
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *